Onze diensten

Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring en een professioneel team aan medewerkers kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Van een eenvoudige voortuin tot een uitgestrekte achtertuin met vlonders aan het water, en zelfs een volledig gedetailleerd 3D-ontwerp. Wat uw wens ook is…. wij kunnen het tot leven brengen én ervoor zorgen dat dit ook mooi en goed blijft. Met ons eigen machinepark kunnen wij alles in eigen beheer uitvoeren en staan we garant voor een efficiënte en vakkundige werkwijze.

Hierdoor kunnen wij projecten immers naadloos op elkaar laten aansluiten en efficiënt en snel uitvoeren. In nauw overleg met u en dankzij onze moderne ervaring in 3D-ontwerp, aanleg en onderhoud krijgt u altijd een oplossing die past. Persoonlijk, praktisch en met passie gemaakt!

Advies

Een sfeervolle en passende tuin, balkon, bedrijfsgroen of ander in te richten terrein begint bij een goede basis. Daarom vinden wij een persoonlijk, gedetailleerd en helder advies dat past bij al uw wensen en leefstijl erg belangrijk. Zo komen we samen met u tot een heel mooi, maar ook praktisch uitvoerbaar en betaalbaar plan van aanpak voor uw tuin, balkon, zakelijk groen, park of landgoed!

Wilt u een brug over de vijver, een leuk en veilig speeltoestel voor de kinderen, een moestuin met strakke schutting of liever een terras met overkapping en bijbehorende verlichting? Samen inventariseren we precies wat u wilt of juist niet en wij vertellen u meteen of het praktisch uitvoerbaar is. Samen zetten we de puntjes op de i totdat het advies transparant inzicht geeft en precies past bij uw wensen en uw budget.

Ontwerp

Bij het ontwerpen van uw tuin of terrein gaan we altijd uit van uw wensen. Wilt u een robuuste binnentuin met stoer terras, een doeltreffende beplanting rondom uw kantoor of droomt u juist van een romantische boomgaard vol oude fruitbomen? Al pratende krijgen we zo al snel een beeld van wat u mooi vindt, wat u wilt en wat juist niet.

Gaat u voor een minimalistische, landelijk chique of toch liever voor een Japanse tuin?
Onze ontwerpers kunnen uw wensen altijd in de gewenste stijl vertalen! Bovendien presenteren wij ons ontwerp altijd in 3D zodat u een goede indruk krijgt van hoe uw groen er straks uit komt te zien. Wij werken uw ontwerp tot in detail persoonlijk passend, vol aanstekelijke passie en praktisch uit.

Aanleg

Ook als het gaat om de aanleg van particuliere en zakelijke tuinen, parken rondom woonzorginstellingen en balkons hebben we veel deskundigheid en nieuwe, duurzame materialen in huis. Niet alleen voor het aanleggen van beplanting en gazons, maar ook voor bestrating, tuinhuizen, verlichting, schuttingen/erfgrenzen, borders, vijvers/zwembaden, overkappingen kunt u bij ons terecht.

Omdat we veel zelf en in eigen beheer met geavanceerde apparatuur uitvoeren, kunnen we vrijwel iedere wens tot leven brengen. Maar zijn uw wensen ook praktisch uitvoerbaar of alleen maar mooi? Ook dat vertellen we u eerlijk zodat u exact weet waarvoor u straks kiest. Professioneel, met de juiste kwaliteit, betrouwbaar en dus zoveel mogelijk praktisch uitvoerbaar. Want wat heeft u aan uw nieuwe groen als deze niet aansluit op uw leefstijl en dus oncomfortabel voelt?

Onderhoud

Om langer plezier te beleven aan uw tuin, balkon, park of ander groen is regelmatig onderhoud nodig. Ook dan bent u bij Hoveniersbedrijf van der Nagel aan het juiste adres. Of het nu is voor het winterklaar maken van uw achtertuin of het opfrissen van uw bedrijfspark. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen, balkons, parken en terreinen voor particuliere en zakelijke klanten.

Hoe groot of klein de klus ook is, onze medewerkers pakken het op en voeren het uit zoals u dat wenst. Van maaien en snoeien tot bemesten, van schoonmaken tot bestrijden. Met onze professionele machines en verregaande expertise onderhouden wij uw groen bovendien efficiënt, zorgvuldig en milieuvriendelijk. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief, duurzaam én betaalbaar onderhoud van uw groene omgeving.

Gladheid- bestrijding

Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van gladheid op uw terrein, rondom uw woning of pand of in uw tuin? Met onze ervaring en deskundigheid zorgen wij ervoor dat uw terrein veilig begaanbaar blijft, zelfs tijdens de gure wintermaanden. Of het nu gaat om een parkeerplaats, een park rondom uw zorginstelling, bedrijfsterrein of een winkelcentrum…. Onze professionele gladheidsbestrijdingsdienst staat voor u klaar.

Met meerdere moderne voertuigen schuiven we moeiteloos wegen, paden en straten rondom huizen, kantoren, bedrijventerreinen, panden, parken, landgoederen en gemeenten schoon. Daarnaast wordt alles en iedereen ingezet om zout te strooien en te brengen. Ook bieden wij advies en diensten op maat om gladheid te voorkomen. Samen zorgen we voor een begaanbare, zorgeloze en veilige sneeuw- en ijsvrije omgeving.

Stalling & opslag

Heeft u extra opslagruimte of stallingsmogelijkheden nodig? Wij bieden professionele opslag- en stallingsdiensten die perfect aansluiten op uw behoeften en budget. Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft voor uw trailer met boot gedurende de wintermaanden, of extra ruimte zoekt voor uw bedrijfsmateriaal.

Met onze uitgebreide en uiteenlopende, flexibele opslagmogelijkheden stallen en slaan wij uw kostbare bezittingen veilig en georganiseerd op. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en kunt u zorgeloos en betaalbaar genieten van de extra ruimte die wij bieden.

Sluit onze visie aan op uw wensen?