Over ons

Zoekt u een eerlijk en deskundig hoveniersbedrijf voor het adviseren over en ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin, balkon of zakelijk terrein? Werkt u het liefst samen met een professionele partner die snel en vakkundig schakelt indien dat gewenst is? Al meer dan 25 jaar doet Hoveniersbedrijf van der Nagel uit Valkenburg niets anders. Bij het verwezenlijken van uw droomgroen staan uw wensen centraal. We luisteren aandachtig naar uw ideeën en vertalen deze zorgvuldig naar een creatief, praktisch en functioneel ontwerp. Of het nu gaat om aanleg van tuinen, of het complete onderhoud van uw zakelijke terrein. Met een zeer gedetailleerde offerte en 3D-ontwerpen krijgt u altijd een praktische oplossing die bij uw wensen past.

Wat wij doen

Met meer dan 25 jaar allround ervaring, professioneel machinepark en een vast team aan vakmensen kunnen wij veel hovenierswerk uit handen nemen. Of het nu gaat om advies, ontwerp, aanleg, onderhoud van uw tuin, of zelfs stalling, opslag en gladheidsbestrijding.….. wij nemen de zorg volledig uit handen. Zo zijn we de ene dag bezig met een zakelijke onderhoudsklus of particulier tuinontwerp, terwijl we de andere dag onze mouwen opstropen om een uitgestrekt landgoed in te richten.

Hoe we dat doen

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij erg deskundig zijn in het vertalen en zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Onze dienstverlening is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om een 3D-ontwerp voor een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting en hout- en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Door alles met onze eigen machines in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt, snel en vakkundig!

Waarom we dat doen

Werken met passie, persoonlijk maatwerk én praktische uitvoerbaarheid. Die drie kernwaarden vormen de uitgangspunten om uw groene droom te realiseren. Want een ontwerp of architectonisch plan kan nog zo mooi zijn, maar wat als het niet handig is om uit te voeren? Dan stellen we u liever een alternatief voor. Zodat uw nieuwe tuin, zakelijk groen of balkon echt bij u, uw leefstijl, omgeving, budget en situatie past.

Historie

Wat Cor van der Nagel in 1999 begint met een oud PTT-busje en een enkele heggenschaar weet hij met de tijd flink uit te bouwen. Iedere cent die de zoon van een bloemenkweker verdient, investeert hij weer terug in zijn bedrijf. Zo kan Cor gestaag verder groeien. Totdat Cor het in zijn eentje niet meer aankan en in 2007 versterking vraagt aan neef Jan. Met Jan twee jaar later als mede-eigenaar in het bedrijf weten de twee flink uit te breiden. Ze nemen de nodige personeelsleden aan en verhuizen in 2009 naar de – op dat moment nog – veel te grote locatie van nu. Een behoorlijk risico, maar het blijkt een goede gok gelet op de groei die daarna volgt. Daarom vragen ze medewerker Lars in 2018 om toe te treden tot het bedrijf en voortaan een driekoppige directie te vormen.

Ons team

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt – en zeker als het gaat om goed opgeleide vaklieden – mogen we niet klagen over personeel. In de 25 jaren die we nu bestaan, hebben we tientallen deskundigen in groenwerk aan ons kunnen binden. Dat betekent dat we geen groot verloop kennen en velen al jarenlang bij ons werken. We bieden onze mannen en vrouwen dan ook een zeer uitdagende en afwisselende werkomgeving volop studie- en doorgroeimogelijkheden. Maar wist je dat we daarnaast ook erkend leerbedrijf zijn? Zo hebben wij al veel medewerkers aan een groene opstart in hun werkende bestaan, een rijbewijs of een relevante cursus / opleiding mogen helpen.

Of zou ons weinige verloop soms te maken hebben met de nodige leuke uitjes die we bieden? Van een zomerse BBQ op ons schitterende buitenterras tot een après-ski borrel in onze eigen inpandige kroeg. Zo bieden we naast de nodige inspanning ook volop ontspanning en gezelligheid met elkaar.

Kom jij ons team versterken?