Vacatures

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt – en zeker als het gaat om goed opgeleide vaklieden – mogen we niet klagen over personeel. In de 25 jaren die we nu bestaan, hebben we tientallen deskundigen in groenwerk aan ons kunnen binden. Dat betekent dat we geen groot verloop kennen en velen al jarenlang bij ons werken. We bieden onze mannen en vrouwen dan ook een zeer uitdagende en afwisselende werkomgeving volop studie- en doorgroeimogelijkheden. Toch zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe krachten om ons team te komen versterken.

Hovenier onderhoud

Ben jij een hovenier, voornamelijk gericht op onderhoud, en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden een gezellig en gemotiveerd team met enthousiaste medewerkers. Ontdek de mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling bij ons Hoveniersbedrijf van der Nagel. Heb jij groene vingers en een positieve instelling? Solliciteer nu en wordt een waardevol lid van ons team!

Solliciteer direct

Hovenier aanleg

Ben jij een hovenier, voornamelijk gericht op de aanleg van tuinen, en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden een gezellig en gemotiveerd team met enthousiaste medewerkers. Ontdek de mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling bij ons Hoveniersbedrijf van der Nagel. Heb jij groene vingers en een positieve instelling? Solliciteer nu en wordt een waardevol lid van ons team!

Solliciteer direct

Kom jij ons team versterken?